Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City bekeek donderdag doelwit in EL

Laatste update:

AC Milan hoopt dat het transferverbod van Chelsea wordt opgeheven. De Italiaanse club wil af van Suso en wil de aanvaller als wisselgeld betrekken in een deal rondom een definitieve transfer van Tiemoué Bakayoko. (The Sun)

Technisch directeur Txiki Begiristain van Manchester City was donderdag aanwezig bij het Europa League-duel tussen Benfica en Eintracht Frankfurt. Hij zat op de tribune vanwege Luka Jovic, die eenmaal scoorde. (The Sun)

Real Madrid ziet echter ook toekomst in Jovic. In de optiek van de Spaanse club is de prijs-kwaliteitverhouding bij de Servisch international prima in orde, al moet Zinédine Zidane nog zijn toestemming geven. (Marca)

Marcelo Gallardo gaat wellicht weer in de Ligue 1 aan de slag. De voormalig speler van AS Monaco en Paris Saint-Germain staat voor de selectie van River Plate en is een kandidaat bij Olympique Lyon. (Diverse Franse media)

Chelsea wil N’Golo Kanté niet kwijt, zeker niet als het transferverbod blijf staan, en heeft Real Madrid een duidelijk signaal gegeven. De middenvelder mag alleen vertrekken als er honderd miljoen euro wordt betaald. (The Sun)

Zou Luka Jovic er goed aan doen om naar Manchester City te gaan?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
11
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties