Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City bereid tot bod van 55 miljoen euro

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar krijgt bij Schalke 04 mogelijk een gerenommeerde concurrent. Die Königsblauen hebben het naar verluidt voorzien op Mario Gómez. De 29-jarige Duits international kende vier succesvolle jaren bij Bayern München, maar de afgelopen twee seizoenen bij Fiorentina werden vooral door blessures niet wat de spits ervan verwacht zal hebben. Schalke lijkt bereid om Gómez een herkansing te gunnen. (La Nazione)

Manchester City wil het ijzer smeden nu het heet is en bereidt een bod op Raheem Sterling voor. De aanvaller weigert zijn contract met Liverpool te verlengen en werd dinsdag uitgejoeld, toen hij werd uitgeroepen tot grootste talent van the Reds. Dat zal Sterling er vermoedelijk niet toe aanzetten alsnog in te gaan op de aanbieding van zijn huidige werkgever en Man City zou 55 miljoen euro willen betalen. (Daily Mirror)

Het bevalt Esteban Cambiasso uitstekend in de Premier League en dus wil hij graag blijven. De 34-jarige middenvelder tekende afgelopen zomer, na twee jaar bij Real Madrid en liefst tien seizoenen bij Internazionale, een eenjarig contract bij Leicester City. “Ik heb me erg goed vermaakt dit seizoen; de sfeer in Engeland is geweldig, nog beter dan ik had gedacht. Het is mooi dat we ons met Leicester handhaven”, zegt de Argentijn. (Leicester Mercury)

Michu keert waarschijnlijk niet terug bij Swansea City. De Spanjaard kende een sensationeel eerste seizoen bij de club met 22 goals, maar door blessures en vormverlies trok hij voorafgaand aan het huidige seizoen op huurbasis naar Napoli. Ook daar sukkelt Michu met blessures. “Ik denk niet dat hij terugkeert, maar we moeten nog met hem en zijn zaakwaarnemers praten”, reageert Swansea-voorzitter Huw Jenkins. (BBC)

Als Manchester City 55 miljoen euro biedt op Raheem Sterling...

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties