Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City gaat niet verder dan 55 miljoen

Laatste update:

Everton heeft de pijlen gericht op onder anderen Gleison Bremer. De centrale verdediger uit Brazilië ligt momenteel tot de zomer van 2023 vast bij Torino. (Corriere di Torino)

Manchester City is niet van plan om meer dan 55 miljoen euro te betalen voor Kalidou Koulibaly. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis vindt dit te weinig en wil de verdediger nog een jaar in Italië houden. (Tuttosport)

Internazionale heeft Atlético Madrid voorgesteld om Marcelo Brozovic te ruilen voor Thomas Partey. Los Colchoneros hebben het voorstel vanuit Italië echter naast zich neergelegd. (Diverse Italiaanse media)

AC Milan hoopt nog altijd op de komst van Nikola Milenkovic. I Rossoneri gaan ieder geval niet de door Fiorentina gevraagde veertig miljoen euro op tafel leggen, maar er wordt hard gewerkt om het gat tussen vraag en aanbod te dichten. (La Gazzetta dello Sport)

De onderhandelingen tussen Liverpool en Bayern München over Thiago Alcántara bevinden zich in een impasse. De Engelsen zijn geenszins bereid om de door der Rekordmeister verlangde dertig miljoen euro op tafel te leggen. (Sport)

Zie jij Kalidou Koulibaly deze zomer een transfer maken?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties