Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City gaat nu voor man van 55 miljoen

Laatste update:

Ángel Correa hoeft niet te rekenen op een vertrek bij Atlético Madrid. De aanvallende middenvelder is in beeld bij Napoli, dat echter te horen heeft gekregen dat van een overgang absoluut geen sprake zal zijn. Diego Simeone wil het twintigjarige talent graag bij zich houden en verwacht dat hij in de loop van het jaar langzaam kan worden ingepast. De Argentijn kwam in december over van San Lorenzo. (AS)

Manchester City heeft Raheem Sterling binnen en richt zich nu volledig op Kevin De Bruyne. Er is een clubrecord gebroken voor de van Liverpool overgekomen aanvaller en ook voor de Belgisch international van VfL Wolfsburg willen the Citizens flink betalen; er wordt een bod van 55 miljoen euro verwacht. Hoewel de Duitsers zeventig miljoen vragen voor hun aanvallende middenvelder, denkt City kans te maken. (Daily Mirror)

Dick Advocaat zag Nicolas Lombaerts onlangs afhaken en verlegt de aandacht nu naar een andere verdediger. Sunderland heeft bij Tottenham Hotspur navraag gedaan naar Younes Kaboul, de 29-jarige stopper van de Londense club. Een transfer zou the Spurs niet slecht uitkomen: het contract van de Frans international loopt over een jaar af en door te verkopen kan de club nog iets aan hem verdienen. (The Times)

De kans bestaat dat Víctor Valdés toch terugkeert in de Primera División. De voormalig Barcelona-keeper is door Manchester United-trainer Louis van Gaal niet meegenomen naar de Verenigde Staten en dat zorgt ervoor dat Valdés alsnog overweegt in te gaan op de belangstelling van Valencia. Los Che lieten al eerder doorschemeren dat ze de ervaren doelman graag een seizoen zouden huren van United. (Goal)

Tegen 55 miljoen euro zal VfL Wolfsburg wel 'ja' zeggen

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
7
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties