Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City gaat snel met 120 miljoen smijten

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Mohamed Salah zijn Italiaanse avontuur doorzet bij Internazionale. De aanvaller van Chelsea werd vorig seizoen na de winterstop verhuurd aan Fiorentina, waar hij indruk maakte. Juventus was ook in de race voor de Egyptenaar, maar geeft de strijd op. 'We hebben geen poging ondernomen en zullen dat ook niet meer doen. Hij speelt volgend seizoen voor Inter", beweert directeur Giuseppe Marotta. (Tuttosport)

Nu de transferrestricties van de UEFA niet meer gelden voor Manchester City, kan de club weer naar hartenlust geld uitgeven. De club brandt nog altijd van de ambitie en wil die verwezenlijken door deze zomer spelers als Kevin De Bruyne, Paul Pogba, Raheem Sterling en/of Fabian Delph te kopen. The Citizens hebben in ieder geval alvast 120 miljoen euro klaarliggen om zaken te doen. (Daily Telegraph)

Ian Ayre is ervan overtuigd dat Liverpool terugkeert aan de top van de Premier League. De algemeen directeur van the Reds is zeer optimistisch over de tot nog toe verrichte werkzaamheden op de transfermarkt en hoopt op meer. "We spelen volgend seizoen niet in de Champions League, maar spelers willen nog steeds graag komen. We hebben meer geld dan de afgelopen jaren en kunnen dus meer investeren", belooft hij. (The Manager Magazine)

AC Milan wil Alessio Romagnoli er graag bij hebben, maar de club is niet van plan om de vraagprijs van AS Roma te betalen. De Romeinen verlangen dertig miljoen euro voor de centrale verdediger, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor Sampdoria speelde en daar kennis maakte met huidig Milan-coach Sinisa Mihajlovic. Die heeft de stopper er nu graag bij, maar i Rossoneri gaan niet verder dan achttien miljoen euro. (Sky Italia)

Manchester City is komend seizoen de te kloppen ploeg in Engeland

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties