Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City meldt zich bij brekebeen Arsenal

Laatste update:

Ondanks zijn achttien jaar heeft Jesús Vallejo al heel wat optredens in de hoofdmacht van Real Zaragoza achter zijn naam staan en dat schept verwachtingen. De jonge verdediger speelt weliswaar in de Segunda División, maar de prima scouts van Barcelona kijken daar moeiteloos doorheen. Volgens hen heeft de tiener alles wat nodig is om de top te halen. De Catalanen zouden al in de zomer een akkoord willen sluiten, zodat Vallejo in januari kan komen. (RAC1)

Ondanks een contract tot de zomer van 2018 en het feit dat Jack Wilshere lange tijd geblesseerd is geweest, vreest Arsenal zijn vertrek. Manchester City zou zich namelijk hebben gemeld bij de zaakwaarnemer van de spelmaker. The Gunners willen het jeugdexponent echter koste wat kost behouden en zijn in conclaaf over een nieuw contract. Wilshere zou in dat geval twee ton per week kunnen gaan verdienen. (The Telegraph)

André-Pierre Gignac en Olympique Marseille hebben al maanden geen contractbesprekingen gevoerd. Na vijf jaar in het Stade Vélodrome acht de centrumspits de tijd rijp om elders te gaan voetballen en dus houdt Jean-Christophe Cano, zijn zaakwaarnemer, de contacten met de club niet meer warm. “Ik heb al sinds oktober niet meer de gelegenheid gehad om met Marseille te praten”, zegt Cano zelf slim. Engeland lonkt voor zijn cliënt. (France Football)

Josep Guardiola is wel gecharmeerd van Gonzalo Castro, maar meer dan dat is het nu niet. “In mijn hoofd ben ik al wel voorzichtig bezig met volgend seizoen en met de vraag, welke spelers we dan zullen gebruiken. Maar we hebben nog geen echte gesprekken gevoerd. Castro vind ik een goede voetballer, ja. Die heeft het op meerdere posities goed gedaan”, zegt Guardiola complimenteus. (Kicker)

Zie jij Jack Wilshere overstappen naar Manchester City?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
25
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties