Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City meldt zich officieel in Duitsland

Laatste update:

Talisca heeft snel naam gemaakt bij Benfica. De twintigjarige middenvelder kwam in de zomer over van Bahia en scoorde dit seizoen al zes keer in zeven competitiewedstrijden. José Mourinho verklapte al interesse te hebben in de Braziliaan en ook Arsenal en Liverpool hebben naar verluidt belangstelling voor Talisca. Het lange talent heeft een gelimiteerde transfersom van 45 miljoen euro in het contract staan. (Daily Mirror)

Manchester City wil vanaf nu op de hoogte blijven van alles wat zich afspeelt rondom Marco Reus. De sterspeler van Borussia Dortmund wordt met tal van Europese topclubs in verband gebracht en ook de kampioen van Engeland is serieus geïnteresseerd; the Citizens hebben zich naar verluidt officieel gemeld in Dortmund en hebben verzocht of ze continu geïnformeerd kunnen worden over Reus’ situatie. (Daily Express)

Valencia wil Juan Mata naar verluidt terughalen, maar krijgt concurrentie van een competitiegenoot. Atlético Madrid overweegt namelijk ook om in januari een bod op de 26-jarige middenvelder uit te brengen. De Spanjaard geniet bij Manchester United niet het volledige vertrouwen van manager Louis van Gaal, al begon hij zondag wel in de basis tegen Everton. Mata heeft op Old Trafford nog een contract tot medio 2018. (Daily Mail)

Louis van Gaal is tevreden over een speler die onder zijn leiding nog geen minuut in actie kwam. Michael Carrick werkt sinds het begin van dit seizoen aan zijn herstel, maar de 33-jarige middenvelder is bijna hersteld en Van Gaal heeft vertrouwen in de routinier; de Engels international kan waarschijnlijk nog deze week een contract tot medio 2016 tekenen op Old Trafford. Carrick traint alweer en wordt snel terug verwacht. (Daily Express)

Manchester City zou een goede club zijn voor Marco Reus

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
0
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties