Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City vertrouwt op komst gewilde Duitser

Laatste update:

Volgens Liverpool-legende Phil Thompson is Mario Balotelli op weg naar de uitgang op Anfield. “Als een andere club een goed bod doet, dan mag hij vertrekken. Als Daniel Sturridge weer fit is, gaat Balotelli weg”, aldus de man die meer dan vierhonderd officiële wedstrijden speelde voor the Reds. “Sturridge gaat direct weer spelen en Balotelli zit soms nu al niet eens bij de wedstrijdselectie”, weet Thompson. (Sky Sports)

Manchester City is er heilig van overtuigd dat het de slag om Marco Reus gaat winnen. De regerend kampioen van Engeland is geïnteresseerd in de Duitse aanvaller, die komende zomer voor 25 miljoen euro weg mag bij Borussia Dortmund. Datzelfde geldt voor onder meer Arsenal en Real Madrid, maar de clubleiding van the Citizens denkt zeker te weten dat Reus komend seizoen in het Etihad Stadium voetbalt. (Daily Star)

Gennaro Gattuso heeft zich aangeboden om manager te worden van Hamilton. De Italiaan was in het verleden als speler actief in Schotland; hij verdedigde de kleuren van Rangers FC. Gattuso wil nu terugkeren naar Schotland en weet dat Hamilton na het ontslag van Alex Neil een coach zoekt. Gattuso was tot voor kort werkzaam bij OFI Kreta, maar daar gooide hij na veel bestuurlijke en financiële onrust de handdoek in de ring. (BBC)

De zaakwaarnemer van Christian Maggio heeft een waarschuwing uitgedeeld aan Napoli. Maggio heeft nog altijd geen voorstel tot contractverlenging ontvangen. “Er is nog geen datum afgesproken om om tafel te gaan zitten en er is ook geen haast, want Christian speelt al zeven jaar bij Napoli. Maar er is interesse van drie andere clubs: twee uit de Serie A en een uit het buitenland”, zegt belangenbehartiger Massimo Briaschi. (Diverse Italiaanse media)

Voor Manchester City kiezen zou ... zijn van Marco Reus

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
3
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
43
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
18
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties