Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City wil 60 miljoen naar Spanje sturen

Laatste update:

Real Madrid wil Álvaro Morata niet kwijt. De Koninklijke heeft een bod van 75 miljoen euro van Chelsea afgeslagen en wil ook niet onderhandelen met Atlético Madrid, dat José Maria Giménez in de deal wilde betrekken. (Cadena SER)

Manchester City bereidt een bod van zestig miljoen euro voor op Toni Kroos. Manager Josep Guardiola is een long-term admirer van de middenvelder van Real Madrid. (Daily Mirror)

Antonio Conte heeft aangegeven Juan Cuadrado niet kwijt te willen, maar de rechtshalf van Chelsea mag wel degelijk verkocht worden. De 28-jarige Colombiaan mag voor dertig miljoen euro weg. (Sky Italia)

Javier Hernández staat mogelijk voor een avontuur in de Serie A. Juventus heeft interesse in de 28-jarige aanvaller en weet dat de vraagprijs ongeveer twintig miljoen euro bedraagt. (BILD)

Jon Flanagan is niet van plan om naar Burnley te gaan. De 23-jarige rechtsback kon op huurbasis vertrekken, maar wil met Nathaniel Clyne om een basisplek vechten bij Liverpool. (Liverpool Echo)

Denk jij dat Toni Kroos deze zomer van club verandert?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
42
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties