Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United brengt toch zinloos bod uit

Laatste update:

Gökhan Inler wordt al even in verband gebracht met een overgang van Napoli naar Istanbul. Waar het voorheen vooral bij geruchten bleef, lijkt Galatasaray zich nu officieel bij de club uit Napels te hebben gemeld. Een transfer van de Zwitserse middenvelder naar Cim Bom is echter nog niet aanstaande, zo wordt verwacht, want de Turken bieden 2,5 miljoen euro en Napoli vraagt bijna drie keer zoveel. (Fanatik)

Manchester United heeft zich met een nieuw, maar waarschijnlijk zinloos bod gemeld bij Real Madrid. Trainer Louis van Gaal wil zijn achterhoede versterken en droomt ervan Sergio Ramos naar Old Trafford te halen. Man United heeft naar verluidt 45 miljoen euro geboden, maar het lijkt onmogelijk dat dit genoeg zal zijn; Real heeft de vraagprijs voor de Spaans international op het dubbele vastgesteld en wil Ramos niet kwijt. (Daily Mirror)

Het lijkt erop dat de wegen van Stéphane Sessègnon en West Bromwich Albion gaan scheiden. De vleugelspeler mocht niet met de rest van de spelersgroep meer naar de Verenigde Staten, waar the Baggies zich voorbereiden op het nieuwe seizoen, en dus is het aannemelijk dat de 31-jarige international van Benin naar een andere club gaat. Voorlopig zijn er alleen gegadigden uit het Midden-Oosten voor Sessègnon. (Daily Mail)

Eduardo Vargas kan alle kanten op. De aanvaller van Napoli heeft aanbiedingen binnengekregen uit Spanje, Engeland en de Verenigde Arabische Emiraten. “Ik ga de namen van de clubs niet verklappen, maar er is zeker serieuze belangstelling. We hebben met de speler gesproken en gaan nu kijken wat de beste optie voor hem is”, zegt algemeen directeur Cristiano Giuntoli. CSKA Moskou heeft ontkend interesse te hebben. (El Mercurio)

Manchester United kan Sergio Ramos maar beter vergeten

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties