Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United flirt weer met wereldkampioen

Laatste update:

Paolo Rossi is danig onder de indruk van Gonzalo Higuaín. Laatstgenoemde scoorde dit seizoen al dertig keer in de Serie A en is volgens Rossi ‘de beste spits in de wereld’: “Er zijn veel geweldige voetballers, maar dit seizoen heeft niemand het zo goed gedaan als hij”, aldus de 59-jarige Rossi, die voor onder meer AC Milan en Juventus speelde en ook nog 48 keer uitkwam voor de Italiaanse ploeg. (Antena2)

Manchester United probeerde Toni Kroos twee jaar geleden al naar Old Trafford te halen, maar Louis van Gaal kapte de transfer toentertijd af. De Duitser tekende bij Real Madrid, maar United is nu naar verluidt weer bezig met de komst van de wereldkampioen. Wat dit precies zegt over de toekomst van de Nederlandse coach is niet helemaal duidelijk: José Mourinho wordt in ieder geval al maanden genoemd als een mogelijke opvolger. (Daily Mirror)

Vincenzo Montella blijft de trainer van Sampdoria. De oud-aanvaller nam het stokje eerder dit seizoen over van Walter Zenga, maar zou ongelukkig zijn over het beleid en willen vertrekken. 'Montella blijft. De degradatiestrijd hebben een en ander enigszins beïnvloed, maar we zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en willen graag met hem verder”, aldus Antonio Romei, die als de advocaat van Sampdoria optreedt. (Radio RRC)

Roberto Mancini hoopt in de toekomst aan de slag te gaan als bondscoach. “Niet iedereen krijgt de kans om zijn land te coachen. Het zou een groot verschil zijn met het coachen van een club, maar ik denk dat ik het als prettig zou ervaren. Als het komt, als er een kans is, dan is het een kans die ik moet aangrijpen”, aldus Mancini, de coach van Internazionale die genoemd wordt als opvolger van Antonio Conte. (Premium Sport)

Toni Kroos zou een topspeler zijn voor Manchester United

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
9
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties