Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United gaat voor dertiger uit Serie A

Laatste update:

De samenwerking tussen Adel Taarabt en Benfica draait uit op een faliekante mislukking. De Marokkaans aanvaller kwam sinds zijn komst, afgelopen zomer, nog niet één keer in actie in een officieel duel. In januari zal het voormalig toptalent Lissabon alweer verlaten. Verwacht wordt dat de 26-jarige ex-speler van onder meer Fulham en AC Milan richting Azië verkast. (A Bola)

Manchester United ligt dit seizoen vaak onder vuur vanwege een gebrek aan creatief vermogen, maar daar gaat in januari verandering in komen. De club heeft onder meer Borja Valero op het oog om dat euvel te verhelpen. De Spaanse middenvelder, die over anderhalve maand alweer 31 jaar wordt, is uitstekend op dreef bij Fiorentina. Hij is voor zo’n veertien miljoen euro op te halen in de Toscane. (AS)

Phil Neville neemt voorlopig samen met Voro de honneurs waar bij Valencia, dat afgelopen weekend afscheid nam van hoofdcoach Nuno Espírito Santo. Spaans voetbalkenner Guillem Balague vindt dat een uitstekende oplossing. “Neville heeft onder veel grote coaches gewerkt. Als hij de club leert kennen en de cultuur gaat begrijpen, kan hij in de toekomst een serieuze optie zijn als hoofdcoach”, denkt hij. (Sky Sports)

Sinisa Mihajlovic is zijn baan na een aantal goede resultaten weer wat zekerder en ook de relatie met clubeigenaar Silvio Berlusconi lijkt hersteld. Die uitte de voorbije maand geregeld stevige kritiek op het functioneren van de Servische coach. “Ik heb geen problemen met Silvio. We spreken elkaar geregeld en delen dezelfde ideeën over de toekomst van de club”, zegt de coach van AC Milan. (Sky Italia)

Borja Valero aantrekken zou ... zijn van Manchester United

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties