Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United gaat voor Turk van 14 miljoen euro

Laatste update:

Barcelona wil Timo Werner graag naar Catalonië halen. De spits van RB Leipzig staat ook al in de belangstelling van Real Madrid, Bayern München, Liverpool, Manchester City en Lazio. (Marca)

Manchester United heeft zich in de strijd gemengd om Yusuf Yazici. De middenvelder van Trabzonspor moet zo’n veertien miljoen euro kosten en geniet ook belangstelling van Liverpool en AS Monaco. (Fanatik)

Sevilla en Valencia hebben het oog laten vallen op Edison Flores. De Peruviaans international staat tot medio 2020 onder contract bij de Deense topclub Aalborg. (Estadio Deportivo)

Saint-Étienne wil het Franse toptalent Jonathan Bamba graag langer in huis houden. Zijn contract loopt af in de zomer van 2018 en verschillende clubs uit Europa willen hem overnemen. (Maxifoot)

Barcelona wil af van Arda Turan en zet hem in januari in de etalage. De Turkse middenvelder heeft in Camp Nou een verbintenis tot midden 2020 en hij werd al gelinkt aan AS Monaco, Galatasaray en een aantal Chinese clubs. (Mundo Deportivo)

Barcelona moet Arda Turan in januari uitzwaaien

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
5
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties