Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United heeft voor 78 miljoen beet in Madrid

Laatste update:

Paris Saint-Germain bereidt daarom ook een openingsbod van veertig miljoen voor op Pierre-Emerick Aubameyang. Ook Barcelona, Internazionale en Manchester City hebben de spits van Arsenal in het vizier. (Daily Mirror)

Manchester United heeft zich al bijna verzekerd van de komst van Saúl Ñíguez. Atlético Madrid neemt genoegen met een transfersom van 70 miljoen pond, omgerekend circa 78 miljoen euro. (Todofichajes)

Shkodran Mustafi kwam dit seizoen slechts acht keer in actie voor Arsenal en vertrekt mogelijkerwijs in de zomer. AC Milan overweegt zich te melden met een bod van tien miljoen euro. (Todofichajes)

Liverpool hoopt dat de aanwezigheid van Sadio Mané Kalidou Koulibaly ervan overtuigt om naar Anfield te gaan. De internationals van Senegal kennen elkaar niet alleen van de nationale ploeg, maar ook van FC Metz. (Daily Express)

Ralf Rangnick wil Marcel Sabitzer graag meenemen als hij neer is gestreken bij AC Milan. De Oostenrijkse middenvelder speelt momenteel voor RB Leipzig, waar Rangnick eerder werkzaam was als trainer. (Milan News)

Denk jij dat Saúl Ñíguez volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
2
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
9
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties