Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United lonkt naar back-up van Bayern

Laatste update:

De kans dat Galatasaray afscheid moet nemen van Semih Kaya wordt steeds groter. De 23-jarige verdediger werd al in verband gebracht met Atlético Madrid en nu heeft ook Juventus laten doorschemeren dat er belangstelling is voor de zeventienvoudig Turks international. Het is aannemelijk dat Cim Bom de stopper niet al te lang meer kan behouden, maar Galatasaray kan wel een mooi bedrag vangen voor Semih. (Fanatik)

Xherdan Shaqiri wil Bayern München weer verlaten, nu hij ook dit seizoen geen uitzicht op een basisplaats heeft. De vleugelaanvaller gaat het liefst buiten Duitsland aan de slag en prevaleert een verkoop boven een huurovereenkomst. Manchester United ziet de Zwitsers international graag komen en hoopt dat Bayern niet de hoofdprijs verlangt. Schalke 04 heeft zich al teruggetrokken. (Blick)

Bayer Leverkusen en Schalke 04 zijn onder de indruk van een debutant in de Bundesliga. Kevin Wimmer verruilde het bescheiden LASK Linz uit zijn geboorteland Oostenrijk in 2012 voor 1. FC Köln, dat dit seizoen weer op het hoogste Duitse niveau uitkomt. De 22-jarige verdediger houdt zich prima staande bij Köln en dat is ook opgevallen bij Bayer en Schalke, die overwegen om in januari een bod uit te brengen. (BILD)

Lille is voor de tweede seizoenshelft op zoek naar een centrumaanvaller en denkt aan Jozy Altidore. Daar zal Sunderland waarschijnlijk blij mee zijn; in 42 officiële wedstrijden kwam de Amerikaans international niet verder dan twee schamele doelpunten. De ex-speler van onder meer Villarreal en AZ maakte onlangs duidelijk dat hij geen trek had in een dienstverband met Los Angeles Galaxy. (France Football)

Zou Manchester United een betere plek zijn voor Xherdan Shaqiri?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties