Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United maakt 45 miljoen over naar Chelsea

Laatste update:

OGN Nice is nog altijd geïnteresseerd in Stephan Lichtsteiner. Les Aiglons zijn bereid om Juventus vier miljoen euro te bieden voor de Zwitser. (La Gazzetta dello Sport)

Manchester United staat op het punt om de komst van Nemanja Matic af te ronden. The Red Devils maken ruim 45 miljoen euro over naar Chelsea en keuren de Serviër binnen 48 uur. (The Guardian)

Cedric Soares is in beeld om de opvolger van Dani Alves bij Juventus te worden. La Vecchia Signora zal naar verluidt zo’n zeventien miljoen euro moeten betalen voor de rechtsback van Southampton. (Daily Mirror)

Benfica denkt de opvolger van Nélson Semedo al in huis te hebben. Als de verdediger naar Manchester United vertrekt, moet het talent de vrijgekomen positie innemen. (The Sun)

Mateo Kovacic staat mogelijk voor een controversiële overstap. De Kroaat van Real Madrid is naar verluidt het droomdoelwit van Ernesto Valverde om het middenveld van Barcelona te komen versterken. (Don Balón)

Vind jij dat Nemanja Matic 45 miljoen euro waard is?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties