Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United moet minstens 80 miljoen overmaken

Laatste update:

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Willian ligt. De vleugelaanvaller ligt bij Chelsea nog vast tot medio 2020, maar de clubleiding van the Blues heeft nog niet laten weten of hij kan rekenen op een nieuwe aanbieding. (The Sun)

Een afvaardiging van Manchester United heeft reeds om de tafel gezeten met de vertegenwoordigers van Jadon Sancho. Borussia Dortmund lijkt minimaal tachtig miljoen euro te willen verdienen aan de aanvaller. (Daily Mirror)

De toekomst van Nahitan Nández ligt hoogstwaarschijnlijk in Europa. Marcelo Bielsa wil de Uruguayaanse middenvelder van Boca Juniors graag naar Leeds United halen. (Daily Star)

Frank Lampard twijfelt over zijn toekomst als manager bij Derby County. Die twijfels hebben alles te maken met de beslissing van clubeigenaar Mel Morris een trainingstrip naar Dubai geannuleerd heeft vanwege de kosten. (The Times)

Hamburger SV gaat het aflopende contract van Lewis Holtby niet verlengen, waardoor een transfervrij vertrek aanstaande is. Rangers FC is op de hoogte en hoopt de Duitse middenvelder binnen te hengelen. (Daily Record)

Denk jij dat Jadon Sancho volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
0
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
9
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties