Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United uitgedaagd om record te breken

Laatste update:

Trainer Erwin van de Looi van FC Groningen lijkt zijn contract te gaan verlengen. “Het klopt dat we een oriënterend gesprek hebben gehad. Over de inhoud wil ik uiteraard niets kwijt”, zegt algemeen directeur Hans Nijland. Van de Looi is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Groningen. Hij won de KNVB Beker, de enige hoofdprijs in de historie van de Trots van het Noorden. (RTV Noord)

Manchester United wordt door Everton uitgedaagd een Brits record neer te zetten. De club van trainer Louis van Gaal zou belangstelling hebben voor Romelu Lukaku, maar diens huidige werkgever waarschuwt: the Toffees hebben laten weten dat de Belgische spits liefst 85 miljoen euro moet kosten. Als dat daadwerkelijk wordt betaald, wordt Lukaku de duurste speler die ooit binnen Groot-Brittannië van club is gewisseld. (The Sun)

Antalyaspor geeft niet zomaar op in de strijd om AC Milan-middenvelder Antonio Nocerino. Hoewel de routinier ondanks een gebrek aan speeltijd niet van plan lijkt om te vertrekken bij i Rossoneri, doen de Turken verwoede pogingen om de dertigjarige Nocerino te overtuigen. Antalyaspor-voorzitter Gültekin Gencer reist deze week hoogstpersoonlijk naar Milaan af om de routinier een lucratieve aanbieding te doen. (Fanatik)

Southampton neemt binnenkort waarschijnlijk afscheid van een bijzonder dure klant. Sinds zijn overgang van Bologna heeft Gastón Ramírez niets laten zien bij the Saints en er is becijferd dat de aanvallende middenvelder zijn club meer dan 10.000 euro heeft gekost voor elke minuut die hij heeft gespeeld. Trainer Ronald Koeman heeft gezegd dat Ramírez weg mag en er is interesse van Middlesbrough en Bologna. (Daily Mirror)

Romelu Lukaku is 85 miljoen euro waard

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties