Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United verstuurt bod van 80 miljoen

Laatste update:

Valencia wil in de laatste week van de transfermarkt nog drie nieuwe spelers halen. Los Che zijn druk bezig met de komst van Marcos Rocha, een 26-jarige rechtsback van Atlético Mineiro, en gaan verder nog proberen om middenvelders James Milner (29) en Saúl Níguez (20) te halen. Milner heeft een aflopend contract bij Manchester City; Saúl is een groeibriljantje van Atlético Madrid. Diego Simeone wil hem niet laten gaan. (Levante FM)

Paul Pogba vertrok transfervrij bij Manchester United en keert er wellicht voor liefst tachtig miljoen euro terug. Louis van Gaal wil de middenvelder van Juventus ontzettend graag hebben en de Italiaanse kampioen heeft deze week een bod van tachtig miljoen ontvangen van United. De Oude Dame heeft het voorstel in beraad genomen. De 21-jarige Pogba kan op Old Trafford 9 miljoen euro per jaar verdienen. (La Stampa)

Keeper Mathew Ryan van Club Brugge houdt zich niet bezig met de interesse van Liverpool. De international van Australië staat op de nominatie om concurrent van Simon Mignolet te worden. “Het is altijd mooi om aan zo'n club te worden gelinkt, maar op dit moment is het meer een droom, geen realiteit. Mijn ervaring heeft me geleerd om die zaken aan mijn zaakwaarnemer over te laten”, klinkt het. (SEN)

Manager Paul Lambert van Aston Villa peinst er niet over om Christian Benteke te laten vertrekken naar Tottenham Hotspur of Liverpool. “33 miljoen euro? Ja, voor zijn linkervoet. Luister, er is geen enkele kans dat hij gaat en ik denk dat clubeigenaar Randy Lerner daar vrede mee heeft”, zegt Lambert. Geruchten gingen dat Lerner de torenhoge transfersom maar wat graag zou incasseren. (Daily Mail)

Vind jij Paul Pogba tachtig miljoen euro waard?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties