Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United wil Rakitic betrekken in megadeal

Laatste update:

Dani Ceballos heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Real Madrid. De middenvelder, die afgelopen zomer werd opgepikt bij Real Betis, wil na een jaar naar Liverpool verkassen. (El Chiringuito)

In de zoektocht naar een nieuwe club voor Paul Pogba is Mino Raiola uitgekomen in Barcelona. Manchester United zou willen meewerken aan een transfer, mits Barça Ivan Rakitic de omgekeerde weg laat bewandelen. (Diario Gol)

José Mourinho wil zondag als Chelsea op bezoek komt op Old Trafford de kou uit de lucht halen in zijn relatie met Antonio Conte. De trainer van Manchester United is van plan om zijn Italiaanse tegenstander gewoon de hand te schudden. (The Sun)

Atlético Madrid heeft zijn oog laten vallen op Reece Oxford. De door West Ham United aan Borussia Mönchengladbach verhuurde verdediger moet ruim 13,5 miljoen euro kosten. (The Telegraph)

Arsenal hoeft niet meer te vrezen voor concurrentie van Barcelona. De Catalanen hebben Nabil Fekir bekeken, maar zijn niet van plan om concreet te worden voor de uitblinker van Olympique Lyon. (Sport)

Denk jij dat Paul Pogba in de zomer gaat vertrekken bij Manchester United?

Meer nieuws

Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
8
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
1
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
20
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties