Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United zegt 'ja' bij bod van 40 miljoen

Laatste update:

Davide Astore tekent op korte termijn een langdurend contract bij Napoli. Het jeugdproduct van AC Milan was de afgelopen jaren eigendom van Cagliari, waar hij een goede ontwikkeling heeft doormaakte. AS Roma huurde hem het afgelopen voetbaljaar van de eilandbewoners, maar maakte geen gebruik van de optie tot koop. Napoli profiteert daarvan en betaalt vijf miljoen euro voor de 28-jarige stopper. (La Gazzetta dello Sport)

David de Gea zou op het punt staan een nieuw contract te tekenen bij Manchester United, maar een transfer is nog niet uitgesloten. Als er een bod van minimaal veertig miljoen euro binnenkomt, valt er wat de club van manager Louis van Gaal betreft te onderhandelen. De 24-jarige De Gea wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Real Madrid, maar die club lijkt inmiddels voor Kiko Casilla te hebben gekozen. (Marca)

Tottenham Hotspur is bereid afscheid te nemen van Vlad Chiriches, maar niet tegen iedere prijs. Galatasaray heeft een bod van vijf miljoen euro uitgebracht op de Roemeense stopper, maar kreeg te horen dat dit niet voldoende is. The Spurs betaalden in 2013 een slordige elf miljoen euro voor de international en willen daar minimaal driekwart van terugzien. (Eurosport)

Leicester City heeft een nieuwe manager gevonden. The Foxes zullen eerdaags de komst van de 63-jarige Martin O’Neill bekendmaken. De bondscoach van Ierland moet dan wel worden weggekocht en hij zou in het King Power Stadium ongeveer 2,7 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. O’Neill was tussen december 1995 en juni 2000 al de hoofdcoach bij Leicester en won toen tweemaal de Football League Cup. (Sky Sports)

Zal Real Madrid veertig miljoen euro betalen voor David de Gea?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties