Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mancini geeft lange verlanglijst aan clubleiding Inter

Laatste update:

Olivier Giroud had al veel eerder in Groot-Brittannië terecht kunnen komen. Toen de aanvaller voor Tours speelde, stond hij in de belangstelling van Middlesbrough en Celtic. “Dat is waar. Middlesbrough had toentertijd een geweldige ploeg”, zegt de Fransman van Arsenal. De 28-jarige Giroud ging in 2010 uiteindelijk naar Montpellier en kwam via die club in de zomer van 2012 in het Emirates Stadium terecht. (The Sun)

Internazionale voorzag de selectie in de winter van vers bloed, maar Roberto Mancini is nog niet tevreden. Hij heeft namelijk ook nog altijd Matteo Darmian (Torino), Lucas Leiva (Liverpool), André-Pierre Gignac (Olympique Marseille), Khouma El Babacar (Fiorentina), Aleksandar Kolarov, Yaya Touré en Edin Dzeko op zijn lijstje staan. Dat laatste drietal speelt bij Manchester City en werkte dus al samen met Mancini. (Tuttosport)

Avram Grant keert op korte termijn niet terug naar de Premier League. De ex-manager van Chelsea, Portsmouth en West Ham United wordt in verband gebracht met de opvolging van Paul Lambert bij Aston Villa. “Dat is een geweldige club, met prachtige fans en het is een eer om bij Villa genoemd te worden, maar ik wil nog twee jaar bij Ghana blijven. Ik heb het hier erg naar mijn zin”, zegt de bondscoach van the Black Stars. (Sky Sports)

Antonio Cassano heeft mogelijk snel weer een nieuwe club. De 32-jarige aanvaller liet zijn contract bij Parma onlangs ontbinden en staat in de belangstelling van Cagliari, de huidige nummer achttien van de Serie A. De voormalig Italiaans international zou een aanbieding van Bari overigens al hebben afgeslagen. Fantantonio werd eerder al in verband gebracht met Internazionale, Juventus en Sampdoria. (Corriere del Mezzogiorno)

Denk je dat Internazionale volgend jaar terug kan keren in de race om de Scudetto?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties