Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mancini wil Ajax aftroeven in strijd om Belg

Laatste update:

Slobodan Rajkovic is waarschijnlijk aan zijn laatste weken in dienst van Hamburger SV bezig. De 25-jarige verdediger staat nu drie seizoenen onder contract bij de Bundesligist, maar een structurele basisplaats heeft hij er nooit af kunnen dwingen. De Serviër, die eerder nog voor PSV en Vitesse speelde, staat nu in de belangstelling van Lazio. Bij HSV heeft Rajkovic een aflopend contract. (Tuttosport)

Het loopt niet bij Internazionale en de Italiaanse grootmacht gaat in januari proberen te redden wat er te redden valt. Coach Roberto Mancini wil een aantal versterkingen naar het Giuseppe Meazza halen en een van hen moet Adnan Januzaj worden. De jonge Belg barst van het talent, maar komt vaak nog niet voor in de plannen van Louis van Gaal bij Manchester United. Ajax en Real Sociedad worden ook met Januzaj in verband gebracht. (Daily Express)

Michu was in 2012 een sensatie bij Swansea City, maar speelt sinds dit seizoen op huurbasis voor Napoli. De 28-jarige aanvaller keert in januari echter mogelijk terug in de Premier League, want Crystal Palace heeft serieuze belangstelling voor de enkelvoudig Spaans international. Michu heeft bij Napoli nog geen moment indruk kunnen maken, want mede door blessureleed speelde hij pas drie wedstrijden. (Daily Mail)

Peter Crouch is nog niet van plan zijn contract bij Stoke City te verlengen. De boomlange spits is van waarde en hij mag blijven, maar de eerste keuze in de punt van de aanval is hij niet wekelijks meer. Bij Crystal Palace en Queens Park Rangers kan de 33-jarige spits mogelijk wel de onbetwiste eerste spits worden, dus Crouch wacht eerst af wat die clubs te bieden hebben. De aanvaller speelde in zijn carrière al voor tien verschillende clubs. (Daily Express)

Hoop je dat Adnan Januzaj in de Eredivisie komt voetballen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties