Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Martin Ödegaard keert eerder terug dan verwacht

Laatste update:

Juventus heeft niet alleen de namen van Arkadiusz Milik, Raúl Jiménez, Mauro Icardi en Gabriel Jesus omcirkeld. De Italiaanse grootmacht overweegt eveneens de strijd met Real Madrid aan te gaan om Erling Braut Haaland. (Tuttosport)

Martin Ödegaard wordt aankomende zomer door Real Madrid teruggehaald van Real Sociedad. De Noor, die eigenlijk ook voor een tweede seizoen aan de Basken verhuurd zou worden, krijgt volgend seizoen de kans bij de Koninklijke. (AS)

Lazar Samardzic heeft zich in de kijker gespeeld bij onder meer Barcelona. Scouts van de Catalanen hebben de jonge aanvaller van Hertha BSC dit seizoen meerdere malen bekeken. (Mundo Deportivo)

Zaakwaarnemer Jorge Mendes is werkt aan een ruildeal tussen Barcelona en Manchester City voor Nélson Semedo en João Cancelo. Cancelo kan in dat geval weer doorgestuurd worden naar Internazionale als onderdeel van de deal voor Lautaro Martínez. (Corriere dello Sport)

Semedo heeft overigens meerdere opties. Naast Manchester City zitten ook Bayern München, AC Milan, Juventus, Napoli en Inter zelf achter de rechtsback aan. (Diverse Spaanse media)

Denk jij dat Martin Ödegaard zich volgend seizoen al in de basis weet te spelen bij Real Madrid?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties