Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mata mag van Van Gaal voor 'schijntje' vertrekken

Laatste update:

Antonio Candreva verwacht komende week om tafel te gaan met de clubleiding van Lazio. De international van Italië staat in de belangstelling van tal van clubs, maar Lazio heeft al diverse keren aangeven dat het de 27-jarige middenvelder niet wil verkopen. Candreva staat nu op de loonlijst voor 1,2 miljoen euro per jaar; bij de ondertekening van een nieuw contract kan hij 2 miljoen euro per seizoen verdienen. (Il Messagero)

Manchester United wil af van Juan Mata en is bereid om een flink verlies op de koop toe te nemen. De aanvallende middenvelder werd een half jaar geleden voor 46 miljoen euro overgenomen van Chelsea, maar de Spanjaard komt niet in de plannen van trainer Louis van Gaal voor. Mata staat te koop voor dertig miljoen, wat dus een verlies van zestien miljoen zou betekenen. Juventus, Atlético Madrid en Valencia zijn geïnteresseerd. (Daily Express)

Het had er alle schijn van dat Bryan Ruiz zou gaan vertrekken bij Fulham, maar nu de rookwolken van de transferperiode zijn opgetrokken, zit de Costa Ricaan nog altijd op zijn plek. Ruiz is weer helemaal geconcentreerd, zo geeft hij te kennen. “Ik had meerdere opties, maar het kwam niet tot een overeenkomst. Ik ga het team nu helpen in de Championship”, zegt de ex-speler van onder meer FC Twente en PSV. (Diverse Engelse media)

Carlos Queiroz keert mogelijk toch terug bij de nationale ploeg van Iran. De keuzeheer leek na het WK te vertrekken, bedacht zich en kwam tot een mondeling akkoord, vertrok alsnog naar Portugal en keert nu mogelijk weer terug naar Iran. “Als hij geen club kan vinden, komt hij terug”, zegt voorzitter Ali Kafashian van de voetbalbond (FFI). Komende week staat er een gesprek op het programma. (Fars)

Manchester United is gek als het Juan Mata alweer laat gaan

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
0
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties