Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui

Laatste update:

Huurman geeft bij de NOS duiding bij het stilleggen van de wedstrijd. "De scheidsrechter krijgt er advies over. Als er minder dan tien seconden tussen het geluid en de bliksem zit, wordt er geadviseerd om naar binnen te gaan."

"Het geluid gaat met dertig meter per seconde, dus dat wil zeggen dat de bliksem dan ongeveer op drie kilometer zit tot de locatie waar je je bevindt. Dus tien seconden."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Na een half uur spelen in Dortmund begon het steeds harder te regenen. Daar kwam ook onweer en een flinke hagelbui bij. Arbiter Michael Oliver besloot daarop om de wedstrijd in de achtste finale tijdelijk stil te leggen.

Beide teams gingen naar binnen en de supporters in het Signal Iduna Park zochten een plek om te kunnen schuilen. Na een onderbreking van bijna een halfuur kwamen Duitsland en Denemarken weer naar buiten en hervatte Oliver het achtstefinaleduel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
20
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
1
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
0
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
170
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
35

Meer sportnieuws

Reacties