Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Voetbalprominenten spreken schande van penalty Duitsland: 'Kotsmisselijk'

Laatste update:

"Veel eerlijker nu dat voetbal", schrijft journalist cynisch Sjoerd Mossou op X. Op datzelfde medium laat ook Kees Kwakman zijn ongenoegen blijken. "Hou toch op met deze penalty's man. Schandalig."

Rik Elfrink snapt evenmin wat van de beslissing van Oliver. "De benzine is goedkoop in Duitsland. Strafschoppen vandaag ook."

Ook Ronald de Boer heeft een uitgesproken mening. "Wat een lachertje dit... Zijn ze nu helemaal gek geworden. Je ziet aan alles dat dit een natuurlijke houding is. Ga maar weer lekker verdedigen met je handen op je rug. Kotsmisselijk word je ervan."

Commentator Jeroen Grueter, die verslag doet van het duel in Signal Iduna Park in Dortmund, vreesde er al voor toen Oliver naar het VAR-scherm werd geroepen. "Als je hier een strafschop voor geeft, kun je er net zo goed mee stoppen."

"Michael Oliver is bij tijd en wijle de twaalfde man bij Duitsland", zei Grueter later onder meer, nadat Joakim Maehle een gele kaart kreeg van de Engelse arbiter.

Alan Shearer schrijft op X: "De handsbalregel is shit." Gary Lineker is het eens met zijn televisie-collega: "Absoluut."

Andersen beleefde misschien wel de ongelukkigste minuten uit zijn carrière. Even daarvoor dacht de verdediger Denemarken op 0-1 te hebben gezet, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens zéér nipt buitenspel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
13
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
0
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
0
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
156
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
34

Meer sportnieuws

Reacties