Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mendes tipt Real Madrid over opvolger Ancelotti

Laatste update:

Simone Zaza speelt volgend seizoen voor Juventus. “Het is voor negentig procent zeker dat hij het zwart-witte tenue gaat dragen”, verzekert zaakwaarnemer Christian Maifredi. Als de 23-jarige aanvaller inderdaad naar Turijn gaat, dan verdient Sassuolo daar vijftien miljoen euro aan. Tottenham Hotspur bracht eerder dit seizoen nog een bod van achttien miljoen op de viervoudig international van Italië uit. (Sky Italia)

Jorge Mendes heeft Real Madrid geadviseerd om Jorge Jesus aan te stellen als hoofdtrainer. De Portugees werd zondag voor de tweede keer op rij kampioen met Benfica en werkt al zes jaar bij de grootmacht uit Lissabon. Superzaakwaarnemer Mendes denkt dat de Mestre da Táctica een goede vervanger van Carlo Ancelotti kan zijn. Hij is overigens niet de zaakwaarnemer van Jesus. (Jornal de Notícias)

De droom van Rickie Lambert eindigt al na één jaar. Afgelopen zomer stapte de bonkige spits over van Southampton naar zijn favoriete Liverpool, maar die samenwerking bleek geen succes. De aanvaller mag daarom vertrekken van Anfield en Premier League-nieuwkomer Bournemouth denkt zijn routine goed te kunnen gebruiken. Lambert zou wel openstaan voor een nieuw avontuur. (Daily Mirror)

Nabil Fekir en Alexandre Lacazette zijn de sterspelers van Olympique Lyon en worden met verschillende buitenlandse topclubs in verband gebracht. Jean-Michael Aulas wil echter niet onderhandelen: 'Het maakt niet uit hoe veel geld er wordt geboden, zij blijven. Yoann Gourcuff? We hebben hem alles gegeven wat we konden, maar het is niet gelopen zoals we hadden gewenst", aldus de voorzitter van Lyon. (Canal+)

Zou Jorge Jesus een goede trainer zijn voor Real Madrid?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties