Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mertens naar Bayern, City en United vechten

Laatste update:

Dedé heeft absoluut geen interesse om Vasco da Gama in te ruilen voor Juventus of Manchester United. “Als de tijd rijp is, zeg ik dat wel. Momenteel heb ik echter enorm naar mijn zin bij Vasco, het is te vroeg om te vertrekken. Ik word beter door het Braziliaanse voetbal en ik voel me klaar om het land te vertegenwoordigen in de nationale ploeg. Daarvoor hoef ik het land niet uit”, aldus de 23-jarige verdediger. (Diverse Italiaanse media)

PSV raakt Dries Mertens al na een seizoen kwijt aan Bayern München. Dat wordt althans beweerd in de Engelse media, die menen te weten dat Mertens een aanbieding van Liverpool heeft afgeslagen, omdat de Belgisch international zijn loopbaan voortzet in Zuid-Duitsland. Bayern werd in de wandelgangen al wel eens met Mertens in verband gebracht, maar dat was wel voor de komst van Xherdan Shaqiri. (The Sun)

Er zat zaterdag een delegatie van Internazionale op de tribune van het Stade de la Mosson. De scouts bekeken tijdens het duel tussen thuisploeg Montpellier en de bezoekers van Saint-Étienne de kunsten van Younès Belhanda, de 22-jarige aanvallende middenvelder van Montpellier. De twaalfvoudig international van Marokko staat overigens het verlanglijstje van meerdere Europese topclubs. (Diverse Franse media)

AC Milan windt er geen doekjes om: Luis Muriel moet in de toekomst de gelederen komen versterken. Sportief directeur Ariedo Braida van i Rossoneri bracht hoogstpersoonlijk een bezoek aan de wedstrijd tussen Novara en Lecce, om de twintigjarige aanvaller uit Colombia te bekijken. De jongeling maakt deel uit van de stal van Udinese, dat hem aan Lecce heeft verhuurd. (Diverse Italiaanse media)

Manchester United en Manchester City zitten elkaar behoorlijk dwars. De twee Engelse topclubs hebben beiden interesse in Javi Martínez van Athletic Bilbao en zitten ook allebei achter Nicolás Gaitan van Benfica aan. United brengt een bod van 22,5 miljoen euro uit, maar Gaitan heeft een gelimiteerde afkoopsom van 45 miljoen euro. City is ook niet bereid om zoveel te betalen, maar kan het bod van United wel overtreffen. (Record)

Breno speelde dit seizoen nog geen enkele wedstrijd voor Bayern München en werd ervan verdacht dat hij zijn eigen huis in de fik had gestoken. Toch heeft Lazio nog belangstelling voor de verdediger en de Romeinen hopen de 22-jarige Breno na dit seizoen naar Italië te kunnen halen. De Braziliaan beschikt over een aflopend contract in Duitsland en deze verbintenis zal niet verlengd gaan worden. (Corriere dello Sport)

Espanyol is bezig aan een prima seizoen en hoopt volgend jaar in de Europa League uit te komen. De tweede ploeg uit Barcelona is daarom alvast op zoek naar mogelijke versterkingen en denkt aan Wahbi Khazri, een 21-jarige vleugelaanvaller uit Frankrijk die al zijn gehele loopbaan voor Bastia uitkomt. De enkelvoudig jeugdinternational speelde tot dusver 103 competitiewedstrijden voor die club. (Sport)

Is Dries Mertens al klaar voor een club als Bayern München?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties