Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan aast op peperduur toptalent van buurman Inter

Laatste update:

Bayern München laat Mario Götze niet gaan. Algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge herhaalt dat de aanvallende middenvelder dit seizoen in Beieren blijft: “Ik heb vorige week gezegd dat Mario een beslissing moet nemen en hij heeft de club laten weten dat hij wil blijven, dat hij wil blijven vechten. Als hij met zo’n initiatief komt, dan is het voor ons ook klaar”, klinkt het. Josep Guardiola liet ook al weten dat de Duitse WK-held zal blijven. (Kicker)

AC Milan heeft een opmerkelijk plan. Sinisa Mihajlovic vindt zijn middenveld nog niet sterk genoeg en zou graag de beschikking krijgen over Mateo Kovacic, die momenteel nog bij Internazionale speelt. Het 21-jarige toptalent werd deze zondag echter ook met Real Madrid in verband gebracht, dus het is de vraag of Milan nog wel een kans maakt. (La Gazzetta dello Sport)

Crystal Palace wacht op een belletje van Tottenham Hotspur. The Spurs hebben Roberto Soldado eindelijk verkocht aan Villarreal en zullen de ontvangen miljoenen gaan gebruiken om te proberen om Yannick Bolasie binnen te halen. De 26-jarige aanvaller van Palace heeft al aangegeven dat hij naar Tottenham wil verhuizen. De aanval van de selectie van Mauricio Pochettino wordt ook versterkt met Clinton N’Jie van Olympiqye Lyon. (Daily Mirror)

Romulo maakte in het afgelopen seizoen deel uit van de succesvolle selectie van Juventus, maar door blessureleed speelde hij nauwelijks. De Braziliaanse vleugelspeler werd gehuurd van Hellas Verona en is nu teruggekeerd bij die club. “Of hij blijft? Op het moment liggen alle scenario’s open. Het belangrijkste is dat hij nu goed kan trainen en fit kan worden voor het nieuwe seizoen”, zegt zaakwaarnemer Alex Firmino. (Sky Italia)

Mateo Kovacic past beter bij...

Meer nieuws

V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
5
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
18
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
19
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
14
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties