Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan denkt aan gewilde Spanjaard van 17,5 miljoen

Laatste update:

Timo Werner scoorde vorig seizoen slechts drie keer voor VfB Stuttgart, maar kan desondanks een mooie transfer maken. De negentienjarige aanvaller staat namelijk in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Manager Mauricio Pochettino is van plan om afscheid te nemen van Emmanuel Adebayor en Roberto Soldado en is daarom op zoek naar een nieuwe spits, als stand-in voor Harry Kane. Werner wordt ook gevolgd door Borussia Dortmund en Liverpool. (Daily Mail)

AC Milan is druk bezig met de komst van Jackson Martínez en wil vervolgens ook Zlatan Ibrahimovic nog halen. Mocht dat niet lukken, dan komt de 21-jarige Paco Alcácer in beeld bij i Rossoneri. De Spanjaard scoorde het afgelopen seizoen elf keer in de Primera División voor Valencia en wordt ook door Chelsea en Internazionale gevolgd. Alcácer zou ongeveer 17,5 miljoen euro moeten kosten. (AS)

Roberto Mancini gaat voor een nieuwe samenwerking met Aleksandar Kolarov. De trainer wil de linksback van Manchester City naar Internazionale halen en sportief directeur Piero Ausilio zou afgelopen dinsdag een onderhoud met zaakwaarnemer Sergio Berti hebben gehad. Kolarov heeft in Engeland nog een contract voor drie seizoenen en werd onlangs ook in verband gebracht met AC Milan, waar Sinisa Mihajlovic de nieuwe hoofdtrainer wordt. (Sky Italia)

Martin Cáceres speelde het afgelopen seizoen een bescheiden rol bij Juventus, maar mag wel blijven. De 28-jarige veelzijdige verdediger heeft nog maar een contract voor één seizoen, maar kan die verbintenis verlengen tot en met het seizoen 2017/18. De Uruguayaans international staat sinds de zomer van 2012 onder contract in Turijn. Hij kwam eerder uit voor onder meer Sevilla, Barcelona en Villarreal. (Sky Italia)

Paco Alcácer of Zlatan Ibrahimovic?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
2
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
87
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
22
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
15
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
34
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties