Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milan en Inter willen in Enschede geboren Marokkaan

Laatste update:

Gianluca Maria mag MVV Maastricht verlaten. De 22-jarige rechtsbuiten kwam vorig jaar zomer over van PSV, maar heeft nooit echt kunnen aarden bij de Sterrendragers. “We hebben gezamenlijk uitgesproken dat het geen goed huwelijk was tussen Maria en MVV. Hij zou nog maar weinig kansen krijgen, daarom kan hij uitkijken naar een andere club”, zegt trainer Ron Elsen. (1Limburg)

Ismail H’Maidat vervolgt zijn carrière mogelijk in de Italiaanse top. De negentienjarige middenvelder staat namelijk in de belangstelling van AC Milan en Internazionale. Dat zou een geweldige promotie betekenen voor de in Enschede geboren Marokkaans jeugdinternational. H’Maidat komt nu namelijk uit voor het bescheiden Brescia. H’Maidat speelde eerder voor onder meer Anderlecht, Racing Genk en FC Twente. (RAI))

Vojislav Stankovic is met Nieuwjaar transfervrij en heeft de clubs dan ook voor het uitkiezen. De 27-jarige centrale verdediger van Paritzan Belgrado kan naar Benfica, Sporting Braga, Girondins Bordeaux, Red Bull Salzburg en clubs uit Spanje, Turkije en Duitsland, zo verklapt zaakwaarnemer Dusan Milojevic. De enkelvoudig Servisch international werd in de zomer nog nadrukkelijk in verband gebracht met Lazio. (Tuttosport)

Griekenland is op zoek naar een nieuwe bondscoach en heeft Giovanni Trapattoni benaderd. Dat bevestigt de 75-jarige Italiaan, die tot september vorig jaar de bondscoach was van Ierland. “De Griekse bond heeft mij gevraagd of ik beschikbaar ben. Ik heb bevestigend geantwoord, maar dat wil nog niet zeggen dat ik ook de nieuwe bondscoach wordt. Maar ik heb nog wel energie genoeg”, zegt Trap. (Corriere dello Sport)

Zou Griekenland er goed aan doen, Giovanni Trapattoni aan te stellen?

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
20
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties