Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milan meldt zich na transfer Kroos direct in Madrid

Laatste update:

Leon Goretzka mag niet vertrekken bij Schalke 04. De negentienjarige middenvelder wordt in verband gebracht met onder meer Liverpool. "Leon heeft de kwaliteiten en het potentieel om voor een Europese topclub te spelen, maar wij willen hem nog even bij ons houden. Hij is niet te koop, voor geen enkele prijs", zegt sportief directeur Horst Heldt. Goretzka kwam afgelopen seizoen tot 4 doelpunten in 24 duels. (BILD)

AC Milan wil razendsnel profiteren van de komst van Toni Kroos naar Real Madrid. Isco, vorig jaar nog één van de nieuwe sterren aan het firmament in de Spaanse hoofdstad, dreigt namelijk het slachtoffer te worden van die transfer en hij doet er dan ook goed aan zijn opties te overdenken. I Rossoneri bieden in ieder geval een uitweg, al is het de vraag of de Spaans international zit te wachten op de Serie A. (Tuttosport)

Christoph Kramer, de man die na een tik op zijn hoofd uitviel in de WK-finale, mag onder geen beding weg bij Borussia Mönchengladbach. “Hij speelt komend seizoen gewoon bij ons. Dat andere clubs ineens hebben gemerkt dat hij een goede speler is, laat ons volledig koud”, zegt sportief directeur Max Eberl. Kramer staat op de verlanglijst van Bayer Leverkusen en Napoli. (Sky)

Mauro Icardi begrijpt er helemaal niets van dat hij in verband wordt gebracht met Atlético Madrid. “Atlético? Waarom zou ik bij Internazionale willen vertrekken?”, zegt de verbaasde aanvaller. “Ik ben een sleutelspeler bij deze club en ik wil niets liever dan de kleuren van Inter verdedigen. Tijdens de vakantie had ik mijn telefoon uitgeschakeld en ik lees geen kranten”, antwoordt hij op de vraag of hij de geruchten heeft opgevangen. (Corriere dello Sport)

Isco moet zo snel mogelijk vertrekken bij Real Madrid

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
4
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
6
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
21
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
14
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties