Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

230 miljoen niet genoeg voor Real-Madrid doelwit

Laatste update:

Stijn Vreven is bezig aan zijn laatste weken als trainer van NAC Breda. Een officiële mededeling van de club ontbreekt nog, maar in Breda is het een ‘publiek geheim’ dat de Belg zal vertrekken. (BN DeStem)

De waarde van Mohamed Salah wordt op circa 230 miljoen euro geschat. Dat bedrag zal voor Real Madrid niet genoeg zijn om de Egyptenaar over te nemen, daar Liverpool hem niet kwijt wil. (Daily Mail)

Behalve Tomás Galásek wil Willem II nog een oud-Ajacied toevoegen aan de technische staf voor volgend seizoen. Gery Vink is in beeld om assistent te worden van Adrie Koster. (Algemeen Dagblad)

Arsène Wenger wil graag aan de slag bij een Europese topclub. De Franse manager heeft vorige week na 22 jaar zijn vertrek bij Arsenal aangekondigd. (Daily Telegraph)

Het avontuur van Joe Hart bij West Ham United komt na dit seizoen ten einde. De club uit Londen heeft besloten hem niet over te nemen van Manchester City. (Metro)

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
0
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
24
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
19
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties