Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenaankoop Chelsea in januari naar Camp Nou

Laatste update:

De financiële verantwoordelijken bij Queens Park Rangers hopen vurig op een zomerse transfer van Raheem Sterling. De aanvaller is namelijk afkomstig van die club, maar maakte in 2010 de overstap naar Liverpool. Daarbij bedong QPR dat bij een eventuele doorverkoop twintig procent van het totaalbedrag naar Londen wordt gestuurd. Gezien de geschatte transferwaarde, zal dat gaan om zo'n twaalf à vijftien miljoen euro. (Daily Telegraph)

Barcelona denkt met een jaar vertraging alsnog de opvolger van Dani Alves te kunnen vastleggen. De Catalanen zagen in Juan Cuadrado de ideale vervanger van de Braziliaanse rechtsback, maar de Colombiaans international werd voor de neus van Barça weggekaapt en verkaste in januari van Fiorentina naar Chelsea. Daar mag Cuadrado echter alweer weg en mogelijk gaat hij in januari alsnog naar het Camp Nou. (AS)

Leonardo Jardim weet als geen ander wat er rondloopt bij Sporting Portugal en AS Monaco gaat daarvan profiteren. De topclub uit de Ligue 1 bereidt een bod voor op Carlos Mané, die dit seizoen steeds belangrijker is geworden voor de Portugese grootmacht. De 21-jarige vleugelaanvaller moet negen miljoen euro kosten, maar dat is voor de vermogende Monegasken geen enkel probleem. (France Football)

Micah Richards heeft niet kunnen overtuigen bij Fiorentina en keert komende zomer terug in Engeland. De rechtsback is nu nog eigendom van Manchester City, maar over iets meer dan een maand loopt zijn contract af. Liverpool, Newcastle United en West Ham United toonden al interesse, en nu heeft ook Aston Villa zich gemeld. De dertienvoudig Engels international overdenkt momenteel zijn opties. (Daily Star)

Juan Cuadrado zou een prima speler zijn voor Barcelona

Meer nieuws

Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
11
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
31
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties