Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenbod op Virgil van Dijk aanstaande

Laatste update:

Juventus hoopt in Kroatië een nieuwe topdoelman te hebben gevonden. De Turijnse club heeft namelijk interesse in Dominik Livakovic, een negentienjarige keeper van NK Zagreb. De jeugdinternational wordt vergeleken met Internazionale-sluitpost Samir Handanovic en zou in januari de overstap kunnen maken naar Turijn. Ook Atlético Madrid zou Livakovic, die nog een contract heeft tot volgend jaar zomer, volgen. (Tuttosport)

Virgil van Dijk moet bij Arsenal in de voetsporen treden van Thomas Vermaelen. Manager Arsène Wenger heeft in de eerste weken van het seizoen zijn scouts naar Schotland gestuurd om Van Dijk te bekijken. De mandekker maakte indruk op de talentspeurders van the Gunners en Arsenal is nu van plan een bod van tien miljoen euro te doen. Of Celtic akkoord gaat, is nog maar de vraag. (CaughtOffside)

Nicola Murru speelde dit seizoen pas twee minuten in de Serie A, maar staat al wel op het lijstje van AC Milan. De negentienjarige linkerverdediger, die ook in het centrum en op rechts uit de voeten kan, zou in januari dan ook de overstap kunnen maken naar San Siro. Cagliari is bereid om de jeugdinternational, die nog tot de zomer van 2017 onder contract staat, te verkopen. Murru speelde tot dusver 37 wedstrijden. (Tuttosport)

David Moyes heeft aangegeven open te staan voor een nieuwe baan en dat heeft Internazionale ook meegekregen. I Nerazzurri behouden voorlopig het vertrouwen in hun trainer Walter Mazzarri, maar als de resultaten niet snel verbeteren, moet de Italiaan mogelijk wijken voor Moyes. De 51-jarige Schot zit zonder werk nadat hij in april werd ontslagen bij Manchester United. Moyes werkte eerder jarenlang bij Everton. (Mediaset)

Moet Virgil van Dijk in de eerstvolgende transferperiode proberen hogerop te gaan?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
3
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties