Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mino Raiola bezorgt Mario Balotelli droomtransfer

Laatste update:

Manchester City gaat zich versterken met Aymeric Laporte. De koploper van de Premier League gaat de clausule in het contract van de verdediger van Athletic Club een dezer dagen lichten. (El Chiringuito)

De goede verstandhouding van Mino Raiola met Juventus kan een zeer verrassende transfer opleveren. Mario Balotelli staat op het punt om komende zomer transfervrij naar la Vecchia Signora te verkassen. (The Sun)

Als Arsenal erin slaagt om Pierre-Emerick Aubameyang en Henrikh Mkhitaryan vast te leggen, tekent Mesut Özil een lucratief nieuw contract. Algemeen directeur Ivan Gazidis is al in Duitsland om de komst van de Gabonees af te ronden. (The Sun)

Indien Arsenal en Borussia Dortmund het eens worden over Pierre-Emerick Aubameyang, bewandelt Olivier Giroud de omgekeerde weg. De Fransman zal dan door the Gunners eerst tot het einde van het seizoen verhuurd worden. (Kicker)

De transfer van Javier Mascherano naar China bevindt zich in de afrondende fase. Hebei China Fortune zal de Argentijn deze week presenteren en neemt het over van Barcelona. (Diverse Spaanse media)

Denk jij dat Mario Balotelli een versterking zou zijn voor Juventus?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
0
Luciano Spalletti stippelt bijzonder plan uit om EK-titel Italië te prolongeren
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
15
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties