Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mino Raiola nu al bezig met forse miljoenentransfer

Laatste update:

ADO Den Haag wil graag langer door met Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers, die aflopende contracten hebben. Volgens manager voetbalzaken Jeffrey van As is het verschil tussen vraag en aanbod ‘niet groot’. (Voetbal International)

Mino Raiola legt al lijntjes uit voor een eventuele zomerse transfer van Paul Pogba. De middenvelder zit niet op een lijn met José Mourinho en de zaakwaarnemer heeft al diverse clubs gebeld om een mogelijke transfer te bespreken. (Sports Illustrated)

Craig Bellamy wordt waarschijnlijk de nieuwe manager van Oxford United. De League One-club zoekt sinds afgelopen maand naar een nieuwe coach, na het ontslag van Pep Clotet, en lijkt bij de oud-aanvaller te zijn uitgekomen. (The People)

Zaakwaarnemer Davide Torchia benadrukt dat Daniele Rugani nog altijd zeer gewild in Engeland is. De verdediger, die tot medio 2021 vastligt bij Juventus, heeft in Turijn niet altijd een basisplaats. (La Gazzetta dello Sport)

Arsène Wenger wil dat Danny Welbeck een nieuw contract met Arsenal ondertekent. De aanvaller, die nog een contract tot medio 2019 heeft, stond in zijn loopbaan zeker anderhalf jaar stil door tal van knieblessures. (Diverse Britse tabloids)

Denk jij dat Paul Pogba komende zomer bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties