Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mislukte Feyenoorder kan terecht in Turkse top

Laatste update:

Eerder dan aanvankelijk gepland maakt Tottenham Hotspur werk van de komst van Jackson Martínez. Hoewel de Engelse club al toenadering heeft gezocht tot diens werkgever FC Porto, was het de bedoeling om de spits pas komende zomer naar White Hart Lane te halen. Nu ook Napoli zich echter voor de Colombiaans international heeft gemeld, willen the Spurs al tijdens de winterse transferperiode zakendoen. (talkSPORT)

Besiktas houdt een bij Feyenoord mislukte middenvelder in de gaten. Harmeet Singh stond tussen 2012 en 2014 onder contract in Rotterdam, maar kwam in die periode niet verder dan zeven wedstrijden in de Eredivisie en dus keerde de vijfvoudig Noors international in de zomer terug naar zijn geboorteland, waar hij voor Molde FK ging spelen. Daar doet Singh het nu goed en dat heeft hem belangstelling van Besiktas opgeleverd. (Fanatik)

Mats Hummels blijft waarschijnlijk, maar dat betekent niet dat Borussia Dortmund van Manchester United af is. Nu de verdediger heeft laten weten dat hij niet bezig is met een transfer, gaat trainer Louis van Gaal op zoek naar een alternatief en die denkt de Nederlandse oefenmeester ook bij BVB te vinden; Neven Subotic, Hummels’ vaste partner in het hart van de Borussia-defensie, verschijnt nu op het lijstje van Van Gaal. (Daily Mirror)

Newcastle United-trainer Alan Pardew gaf onlangs aan dat hij blij was, dat Cheick Tioté in de zomer niet vertrok. De middenvelder had naar Rusland gekund, maar bleef the Magpies trouw. De blijdschap van Pardew lijkt echter niet van lange duur te zijn, want de voormalig FC Twente-speler schijnt nu alsnog te hebben gezegd dat hij Newcastle wil verlaten; Tioté zou ‘toe zijn aan een nieuwe uitdaging’ en hoopt op een winterse transfer. (The Sun)

Neven Subotic is...

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties