Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Modric zocht zelf contact met Internazionale

Laatste update:

Mauro Icardi heeft reeds een nieuw contract ondertekend bij Internazionale. De Argentijnse spits ligt nu tot medio 2023 vast, gaat een jaarsalaris van acht miljoen euro opstrijken en heeft een afkoopclausule van 160 miljoen. (Tuttosport)

Real Madrid en LaLiga-voorzitter Javier Tebas zijn woest over de handelswijze van Internazionale inzake Luka Modric. De Kroaat zou echter hebben aangegeven dat hijzelf contact zocht met de Italianen en niet andersom. (Diverse Spaanse media)

Olympique Marseille betaalt Rode Ster Belgrado twaalf miljoen euro voor Nemanja Radonjic. De buitenspeler gaat voor vijf jaar tekenen bij de Ligue 1-club. (Diverse Franse media)

Bij Girondins Bordeaux bereidt men zich al voor op het ontslag van de geschorste Gus Poyet. Claudio Ranieri heeft een telefoontje van de club ontvangen, al heeft de Italiaan ook de mogelijkheid om bij Sporting Portugal aan de slag te gaan. (Le Parisien)

Borussia Dortmund aast op de diensten van Divock Origi. Liverpool verlangt minimaal dertig miljoen euro voor de aanvaller, die nog een jaar vastligt op Anfield. (Liverpool Echo)

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
1
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
7
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
19
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
46
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
52
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
106

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties