Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho baalt en vreest vertrek belangrijke pion

Laatste update:

Eric Botteghin vertrekt aankomende zomer waarschijnlijk uit Groningen. De club moet verkopen omdat het contract van de Braziliaan in 2016 afloopt en de verdediger liet eerder al weten open te staan voor een transfer. Inmiddels is de eerste mogelijke vervanger in beeld: Mads Fenger. De 24-jarige Deen is momenteel actief voor Randers FC en zou ongeveer acht ton moeten kosten. (Ekstra Bladet)

José Mourinho vreest voor een vertrek van Branislav Ivanovic. Chelsea biedt de verdediger weliswaar een nieuw contract aan, maar omdat Ivanovic inmiddels 31 jaar oud is, kan hij maar voor een jaar bijtekenen. Mourinho is bang dat de Serviër dan liever voor meerdere seizoenen bij Paris Saint-Germain zal gaan tekenen. PSG heeft naar verluidt 21 miljoen euro over voor Ivanovic, die nu nog tot medio 2016 vastligt bij Chelsea. (Daily Express)

Simon Kjaer laat Lille na twee jaar achter zich, zo is de verwachting. De verdediger is in de afgelopen maanden al met verschillende clubs in verband gebracht en ook Liverpool heeft nu belangstelling. Zondag zat er een scout van the Reds op de tribune van het Grand Stade Lille Métropole, om de 25-jarige Kjaer aan het werk te zien in de thuiswedstrijd tegen Stade Rennes. Divock Origi, die in de zomer naar Liverpool gaat, maakte in dit duel overigens een hattrick. (Daily Star)

Tim Sherwood hoopt dat Scott Sinclair langer bij Aston Villa kan blijven. De vleugelaanvaller wordt sinds januari gehuurd van Manchester City. "Of hij hier een toekomst heeft? Als Scott op deze manier doorgaat, absoluut", zegt Sherwood. "Maar hij wil uiteraard in de Premier League blijven spelen, dus we zullen hierover gaan praten als we veilig zijn." Villa hangt in de degradatiezone rond. (Sky Sports)

Chelsea moet Branislav Ivanovic een meerjarig contract aanbieden

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties