Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho biedt Real-ster uitweg uit uitzichtloze positie

Laatste update:

Diego Costa en Thibaut Courtois kunnen een nieuw contract tekenen bij Chelsea. De Spaanse spits kan 236.000 euro per week verdienen, waar hij nu op 177.000 euro zit, terwijl Courtois zijn weeksalaris van 117.000 euro kan verhogen naar 177.000 euro. (Daily Telegraph)

James Rodríguez komt ondanks blessures bij Casemiro, Toni Kroos en Luka Modric nog steeds niet in de plannen van Zinédine Zidane voor en dat leidt wellicht tot een vertrek in januari. Manchester United houdt de situatie van de Colombiaan in de gaten. (The Sun)

Club Brugge-buitenspeler José Izquierdo staat in de belangstelling van verschillende clubs uit Europa. Na Hamburger SV en Sevilla staan nu ook clubs uit Engeland en Frankrijk voor hem in de rij. (Het Nieuwsblad)

Gianluigi Donnarumma zal AC Milan niet verlaten voor Juventus, zegt zijn broer Antonio. De huidige sluitpost van Milan wordt in Turijn gezien als opvolger van Gianluigi Buffon. (Corriere dello Sport)

Torino wil Joe Hart ook volgend seizoen huren van Manchester City. De Italianen zijn van plan om de Engelsman tot het WK van 2018 aan boor te houden. (Daily Mirror)

Denk jij dat James Rodríguez naar Manchester United zal gaan?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
17
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
24
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties