Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho is belangrijk doelwit aan het stalken

Laatste update:

Juventus kan Domenico Berardi voor 25 miljoen euro overnemen van Sassuolo en wil gebruik maken van die mogelijkheid. De aanvaller twijfelt echter en heeft nu een ultimatum gekregen van Juve: hij moet binnen nu en een week beslissen of hij naar Turijn wil komen. (La Gazzetta dello Sport)

José Mourinho probeert Marco Verratti ervan te overtuigen dat hij naar Manchester United moet komen. De manager stuurt de middenvelder van Paris Saint-Germain constant sms’jes. (Daily Express)

Hulk is de volgende grote naam die aan de slag gaat in de Chinese Super League. De spits van Zenit Sint-Petersburg kan bij Guangzhou Evergrande vijftien miljoen euro per jaar gaan verdienen. (TASS)

Southampton ziet in Nathan Redmond een geschikte opvolger voor Sadio Mané, die wel eens zou kunnen gaan vertrekken. De aanvaller van het gedegradeerde Norwich City kost tien miljoen euro. (Daily Mirror)

Manchester City houdt opruiming en één van de slachtoffers is Pablo Zabaleta. De Argentijnse back heeft de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij AC Milan en Internazionale. (La Gazzetta dello Sport)

Denk je dat Marco Verratti naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
8
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties