Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho krijgt 1,9 miljoen euro voor vier dagen werk

Laatste update:

Een verrassende gegadigde in de strijd om de handtekening van Andrija Zivkovic: Real Sociedad. De Basken hebben concurrentie van met name Arsenal en Monaco, die de buitenspeler van Benfica al langer volgen. (AS) (AS)

José Mourinho gaat komende zomer in slechts vier dagen tijd een extraatje van 1,9 miljoen euro verdienen. Dat krijgt hij als tegenprestatie voor zijn werkzaamheden als televisiecommentator voor de Russische televisiezender RT. (Daily Mail)

Napoli laat Jorginho komende zomer niet voor minder dan 67 miljoen euro gaan. Alhoewel de middenvelder uit Brazilië aan tal van clubs wordt gelinkt, heeft geen enkele club zich nog formeel bij de Napolitanen gemeld. (Il Mattino)

Miguel Cardoso staat vanaf komend seizoen voor de selectie van Sporting Portugal. De huidige oefenmeester van Rio Ave, dat op een uitstekende vijfde plaats staat, neemt in de zomer het takenpakket van Jorge Jesus over. (A Bola)

Southampton wil in de zomer afscheid nemen van Mauricio Pellegrino, of men zich nu wel of niet handhaaft. Slavisa Jokanovic en Graham Potter, van respectievelijk Fulham en Östersunds FK, staan op een lijstje. (Daily Mail)

Denk jij dat Jorginho in de zomer bij Napoli vertrekt?

Meer nieuws

Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
0
Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander
8
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26
Furieuze Postecoglou spreekt tegen media én Tottenham-fan grote ergernis uit
18
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
6

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties