Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho probeert balende Madrileen te verleiden

Laatste update:

AC Milan lijkt serieus werk te willen maken van de komst van Ezequiel Munoz. De club van de geplaagde trainer Filippo Inzaghi schijnt een bod van anderhalf miljoen euro op de 24-jarige centrale verdediger van Palermo te hebben uitgebracht. De Argentijn wil zijn aflopende contract niet verlengen en mag daarom tussentijds vertrekken. Als opvolger voor Munoz denken i Rosanero aan Parma’s Andrea Costa. (Sky Italia)

José Mourinho komt in de zoektocht naar defensieve versterking bij een oude bekende uit. De trainer van Chelsea is tevreden over zijn huidige selectie, maar komende zomer hoopt de Portugese oefenmeester dat hij Sergio Ramos kan verleiden tot een overgang van Real Madrid naar Stamford Bridge. De 28-jarige verdediger zou niet geneigd zijn om zijn tot medio 2017 lopende contract met Real te verlengen. Hij zou genoegen moeten nemen met een fiks lager salaris. (Daily Express)

Internazionale is van plan deze week ook de achterhoede nog te versterken. Het middenveld en de voorhoede werden de afgelopen weken al van vers bloed voorzien, door de komst van achtereenvolgens Lukas Podolski, Xherdan Shaqiri en Marcelo Brozovic, en nu heeft trainer Roberto Mancini zijn zinnen gezet op een nieuwe verdediger. Inter wil Rhodolfo huren van Gremio, met daarbij een optie tot koop. (Sky Italia)

Schalke 04 is zaterdag bij de hervatting van de Bundesliga niet alleen geïnteresseerd in drie punten. Die Königsblauen nemen het op tegen Hannover 96 en daarbij zal met meer dan gemiddelde belangstelling gekeken worden naar aanvoerder Lars Stindl, die komende zomer voor drie miljoen euro te koop is. “En dat is niet veel, als je dat vergelijkt met andere spelers die net zo goed zijn”, weet Schalke-manager Horst Heldt. (BILD)

Zie jij Sergio Ramos vertrekken naar Chelsea?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties