Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho topkandidaat bij uitblijven CL-triomf

Laatste update:

Gareth Bale vreest voor zijn toekomst bij Real Madrid. De Welshman is bang dat hij betrokken zal worden in een deal om Harry Kane los te weken bij Tottenham Hotspur. (Daily Express)

Paris Saint-Germain gaat José Mourinho benaderen. De Franse topclub ziet in de manager van Manchester United de ideale opvolger van Unai Emery als de Spanjaard de Champions League dit seizoen niet wint. (The Sun)

Chelsea heeft afgelopen zomer een poging ondernomen om Radja Nainggolan los te weken bij AS Roma. Manager Antonio Conte geeft toe dat de middenvelder graag aan zijn selectie toe had willen voegen. (Daily Express)

Barcelona heeft Max Meyer op de korrel als alternatieef voor Philippe Coutinho. Lionel Messi is in ieder geval voorstander van de komst van de middenvelder van Schalke 04. (Daily Star)

Een forse tegenvaller voor West Ham United en Everton. Sporting Portugal gaat William Carvalho een nieuw contract aanbieden om de Engelse interesse af te wimpelen. (The Sun)

José Mourinho is een goede trainer voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
101
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties