Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho verandert van gedachten over spits

Laatste update:

Barcelona heeft genoeg gezien van Aleix Vidal en wil de Spanjaard van de hand doen. João Cancela, Hector Bellerín en Darijo Srna staan bovenaan het lijstje met vervangers. (Marca)

José Mourinho maakt een U-bocht. Als trainer van Chelsea liet hij Romelu Lukaku naar Everton gaan, maar in dienst van Manchester United voelt Mourinho veel voor een hereniging met de Belg. (The Independent)

AC Milan is van plan om Juventus te verlossen van Hernanes. I Rossoneri zijn op zoek naar een vervanger voor Riccardo Montolivo, terwijl Juve Axel Witsel wil strikken. (Sport Mediaset)

Nemanja Matic werd onlangs gespot in Milaan, waar hij kleding kocht. Het leidde tot speculatie over een transfer naar Italië, maar de Chelsea-middenvelder bezocht slechts zijn managementbureau en zijn familie. (Goal)

Real Madrid Castilla-back Abner dacht na een derde serieuze knieblessure aan stoppen. Zijn toenmalige trainer Zinédine Zidane wist hem echter te overtuigen door te gaan met voetballen. (Marca)

Denk je dat Romelu Lukaku wil samenwerken met José Mourinho?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties