Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho wijst Chelsea op twee namen uit Madrid

Laatste update:

Thiago Motta verdwijnt als het goed is uit deze rubriek. De middenvelder van Paris Saint-Germain werd gelinkt aan een vertrek, maar naar eigen zeggen is daar niks van waar. 'Vanaf dag één ben ik alleen maar bezig geweest met deze club. Binnenkort ga ik praten met de directie en ik kan nu alvast melden dat ik zal blijven", beweert de Italiaans international. Motta werd onder meer met Arsenal in verband gebracht. (France Football)

José Mourinho is van zins Real Madrid van twee talenten te beroven. De belangstelling van Chelsea voor Raphaël Varane was al bekend, maar nu staat ook Jesé Rodriguez op een lijst in het bureau van de Portugees. De aanvaller is een van de grootste talenten van de Spaanse topclub, maar heeft nauwelijks uitzicht op speeltijd. Chelsea is van plan om 40 à 45 miljoen euro voor het duo te bieden. (Diverse Spaanse media)

Nu Wilfried Bony is vertrokken, lijkt Bafetimbi Gomis een goede kans te maken op veel speeltijd in Swansea. Toch denkt de Fransman na over een vertrek. Dat is ook niet zo vreemd: zijn naam wordt in verband gebracht met grote Duitse clubs als Borussia Dortmund en Schalke 04. Crystal Palace bood al eens twaalf miljoen euro op de goalgetter, maar Gomis liet weten geen trek te hebben in die club. (Daily Mail)

Aston Villa wacht de ontwikkelingen rondom Scott Sinclair voorlopig af. De middenvelder is een doelwit van Paul Lambert, maar de vraagprijs van Manchester City vormt een obstakel. De club van Ron Vlaar en Leandro Bacuna is niet van plan om 4,5 miljoen euro neer te tellen. Sinclair moet bovendien genoegen nemen met minder salaris. Aston Villa versterkte zich recent met Carles Gil van Valencia. (Daily Mail)

Wie vind jij een groter talent?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
2
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
0
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
6
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties