Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho wil duo van Real Madrid in ruil voor De Gea

Laatste update:

Michael Keane staat twee jaar na zijn vertrek bij Manchester United voor een rentree op Old Trafford. The Red Devils halen de verdediger aankomende zomer terug van Burnley. (Daily Express)

José Mourinho heeft twee spelers op het hoog als David de Gea naar Real Madrid vertrekt. De coach van Manchester United wil Álvaro Morata en Raphaël Varane terug hebben in ruil voor de doelman. (The Sun)

Jürgen Klopp heeft zijn zinnen gezet op drie nieuwe aanwinsten. Als Liverpool Champions League-voetbal afdwingt, moeten Alexandre Lacazette, Naby Keïta en Ryan Sessegnon naar Anfield komen. (Daily Mirror)

Southampton heeft de vervanger van Virgil van Dijk op het oog. Als de Nederlander aankomende zomer vertrekt, wordt Christopher Jullien overgenomen van Toulouse. (The Sun)

Aan het huwelijk tussen Francesco Acerbi en Sassuolo komt een einde. Ronald Koeman wil de verdediger graag naar Everton halen, maar ondervindt concurrentie van Internazionale, Fiorentina en Olympique Marseille. (Sky Italia)

Denk jij dat David de Gea ooit voor Real Madrid zal keepen?

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
79
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
1
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties