Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho wil ieder bod op banneling accepteren

Laatste update:

Op de laatste dag van de transferperiode viel een verhuur van Isco in het water. Naast Tottenham Hotspur wilde ook ex-werkgever Málaga de middenvelder overnemen van Real Madrid, maar dat ging dus niet door. (Marca)

Manchester United is in januari bereid om ieder bod op Bastian Schweinsteiger te accepteren. Het maakt José Mourinho niets uit hoeveel er wordt binnengehaald; de middenvelder moet gewoon zo snel mogelijk weg. (Daily Mail)

Marcelo Brozovic en Internazionale praten niet langer over een nieuw contract voor de middenvelder. Brozovic heeft zich slecht gedragen en zat daarom al niet bij de wedstrijdselectie voor de kraker tegen Juventus. (Sky Italia)

Wilfried Bony weet nog niet of hij terug zal keren bij Manchester City. De aan Stoke City verhuurde aanvaller heeft weliswaar nog een doorlopend contract, maar hij komt niet in de plannen van Josep Guardiola voor. (Sky Sports)

De wedstrijd tussen Rio Ave en Sporting Portugal werd bezocht door tientallen scouts. Er zaten talentspeurders van beide clubs uit Manchester, Arsenal, Chelsea en West Ham United op de tribune. (Daily Mail)

Manchester United kan Bastian Schweinsteiger best nog wel gebruiken

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties